Äntligen!

Äntligen har jag fått mitt schema inför Kalmar studierna. Det som är lite tråkigt är att dom luras lite :P Det står att kursen ska hålla på i 4 veckor men det håller på hela hösten. Men de gör inte så mycket. Det jag är mest nervös för är min redovisning som sker på första lektionen. Sen är jag redan nervös för min fotoutställning. Tror redan att jag kommer att dö. Tänk om jag är värsta amatören jämfört med alla andra? Jag får väl se. Så länge jag får godkänt är jag nöjd! Juste har min första första tentamen i världshistorien den 5 november! Kommer sitta i en sal från 09.00-12.00. Hoppas jag klarar den!

Här är böckerna jag ska läsa! De två första är för Kalmar och den sista är för Jönköping
  


Inget säsongande i sälen för mig denna vinter :(

Nu är jag faktiskt lite ledsen. Fick inte jobbet uppe i sälen. Men jag förstod nästan det när det tog sådan lång tid för dom att svara. Hade verkligen velat jobba där uppe. Det skulle varit grymt jävla kul! Jag får helt enkelt försöka nästa år igen. För jag ska jobba där en vacker dag!


vampire diariesHade lite tråkigt och satte mig vid Photoshop. En bild på den oerhört snygga Damon Salvatore från VP som har börjat igen! Och ni som inte visste så börjar gossip girl i USA imorgon! :D Men nu ska jag njuta av denna snygging som jag inte skulle tacka nej till!


Var på grönan i fredags som alla andra i StockholmHar jobbat 9 dagar i sträck nu så denna helg har jag i princip stängt av telefonen för att ingen skall kunna störa min ledighet. Jag är ingen duracell kanin, men ibland tror jobbet det. Men nu har jag verkligen fått vila ut och är redo för en veckas jobb nu imorgon. Första dagen på min lilla ledighet så gick jag på grönan som resten av Stockholms befolkning och såg Hoffmaestro! Dom var ju tvungna att stänga grindarna för dom kunde inte släppa in mer folk. Vi stod i princip längst bak, men det kändes som om vi stod längst fram. Vilket tryck! Men kul var det!


Nu har det börjat på riktigt!

Nu har min kurs digital bildbehandling på Jönköpings högskola börjat på riktigt. Håller på och tar mig igenom första lektionen, och har insett att den är lite långtråkig. Men det är för att jag kunnat allt som han har gått igenom hittills. Men jag tror det kommer bli mer avancerat ju längre kursen går. Är bara så fruktansvärt nervös inför examinationen. Hoppas jag klarar den! Man har två år på sig att slutföra hela kursen, men jag tänker bli klar med den när läraren har planerat det. Lektion 2 släpps på Torsdag så ska försöka hinna se klart lektion 1 till dess. Nu ska jag fortsätta kolla!


Jag orkar inte mer!

Jag har suttit och letat efter ett rum som jag kan hyra i kalmar bara för en månad. Men det går inte så bra. Jag tycker att allt är så fruktansvärt dyrt. Jag blir ju ledsen av det här. Dessutom rök 420 spänn från mitt konto igår då jag behövde köpa ett månadskort. Jag vill inte bli vuxen. Någon som känner en vänlig själ i kalmar? kan gå och knacka dörr igen som jag gjorde på P&L när jag letade en parkeringsplats :P
Tror ni att det skulle funka?


Jag måste tyvärr erkänna en sak...


...Men visst fan ser den mysig ut?