Arg arg arg!!!

Nån jävla idiot har gått och smittat mig med någon jävla äcklig hosta!! Skit förbannad. Det hjälper inte att man satt i haninge hela jävla morgonen och hungrade ihjäl. Sen ska laget ut och fira att vi gått upp i ettan och det kan jag inte heller följa med på. Skulle ha varit kul tror jag!? Ska dock till mickis. Nu har du mycket att leva upp till sötnos! Hoppas lite plankstek och sällskap med mina tjejor gör mig på bättre humör! :)


Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig!


Rosen jag fick av en beundrare!


Grattis Emelie!


Brännö serenad

Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den?
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


Generation ex

Har inte tid med all din skit.
Ja ja, jag vet vad vi förlorat, och jag vet att du vet.
Jag har rätt, jag har rätt, du har fel!


Dolce & GabbanaTyp en av de finaste klänningarna jag sett! Vill ha men den kostar 5000:-
Vem betalar så mycket? Ge mig en rik man tack!


Filmtajm

Ikväll ska jag dra till Jessi för att se på Never back down! En sjuhelvete bra film. Kan nog se den tusen gånger och fortfarande inte tröttna på den. Gillar den verkligen! Och det gör det inte sämre att Cam gigandet är med. Godis för ögonen. Skulle aldrig banga på den killen. Tror det inte flesta skulle göra det.

Nu ska jag försöka göra mitt argumenterande tal. Vill byta ämne men vet inte till vad. Får fundera lite till! Hoppas ni har haft en bra dag!  


Jobb

Gick upp 20 i sex idag för att bege mig till mitt lilla extra jobb som tina erbjöd mig. Har malt sönder papper, arkiverat, slängt saker, ätit och tagit ner saker till lagret hela dagen. Gick hem vid 4 och nu sitter jag här för att göra i ordning mig. Malin fyller år och jag skulle följa med jessi för att fira henne. Det ska bli skoj. Ska inte komma hem allt för sent eftersom att jag ska upp och jobba imorgon med. Ska vara på jobbet halv 8 så får sova lite längre än i dag :)

Nu ska jag föna håret och klä på mig! Hoppas ni får en bra kväll!


Kent m.mHar inte skrivit på ett tag. Har mina anledningar. På senare tid har jag varit på studentskiva, gått på en helt underbar kent konsert. Vart dock lite besviken på deras låtlista, men jag är glad i alla fall. Den var bättre än vad jag kunde hoppats på eftersom att de spelade Socker. En av mina favorit låtar.

Sedan har jag jobbat. Har aldrig träffat en sådan otrevlig människa i mitt liv. Men det är bara att le och vara glad även om det kan vara svårt och ”ge” kunden rätt. Ikväll blir det träning som vanligt. Sedan ska jag hem och sova. Ska upp kvart i 7 och jobba. Det ska bli spännande! Nu ska jag klura lite på min historia inlämning.