Fredag och det är helg för vissa i alla fall.

Jobbade från 11.00-22.30 igår. Fast jobbade över en kvart så i princip jobbade jag 12 timmar. Helt jävla galet! Var enormt trött när jag kom hem. Och eftersom att jag bara har jobbat drömde jag om helvetet också! Att det verkligen aldrig tog slut. Stod bara och matade burgare och Pommes. Vaknade nästan kallsvettig :P

Idag ska jag jobba 16.00-22.30 Lite mindre i alla fall. Sen ska jag sova tills nästa pass som är i morgon. Dock bara 4 timmar sedan blir det att göra sig i ordning för att jag ska hem till Amanda som ska fira att hon fyller 19 år. Vet fan inte vad jag ska ha på mig. Tänkte åka in och köpa en as snygg skjorta men snön bara öser ner så är inte så sugen på det. Ja så jag ska städa mitt rum och min toalett på min våning och tvätta kläder som jag lovade mamma! Så ja hej då ;)

Känner mig lite duktigare

Har varit och träna som vissa kallar det. Själv är det fan plågeri , mentalt jobbigt. Om jag ska vara seriös så önskar jag att någon kunde skjuta mig varje gång jag ska ta mig ut och springa. Det enda positiva är väl att man känner sig så jävla duktig efteråt. Har gjort 100 jävla situps också. Ska ta fram hantlarna om jag orkar bära dom och köra lite. För fortare än vad jag vet ligger jag på en strand och steker! Då måste jag se lite snygg ut.


Suger stenhårt på det här!

Fan vad sämst jag är på att uppdatera bloggen. Det jag kan säga är att jag har varit en hel del nere i Kalmar. Klarade min tenta som ni minns jag var så nervös över. Belönade mig med ett par snygga skor. Högklackade som är lite för höga men det får gå. Dom är så snygga så kunde inte låta bli! Har lämnat in alla bilder i min kurs. Så den är i stort sätt slut nu. Nu ska jag bara bli klar med den andra kursen som jag lagt på is. Men ska ta tag i den nu när jag inte har något mer att göra i Digital fotografi.

Har även börjat jobba igen så nu kommer jag dra in lite pengar! Känns jävligt skönt då man lagt ut en hel del på tågbiljetter och skit! Vill inte ens kolla hur mycket det har blivit totalt. Har även slutat på innebandyn och börjat träna själv. Ska iväg snart och träna med min syster. Ja det är det som har hänt.