Tisdag
Jobbade stängning igår så jag tog ledigt från jobbet idag. Känns skönt eftersom jag är trött nu. Dessutom måste jag plugga eftersom att jag gick miste om mina pluggtimmar igår. Så ska sitta och plugga hela dagen! Visst låter det kul? Sen klockan 20.15 på pricken ska jag ta en paus för då är det handboll. Det måste jag se!

Nu ska jag start mitt pluggande! Önska mig lycka till!


Måndag

Snart ska jag dra iväg på vattenträning. Har fått ett gratis gymkort i en vecka så jag försöker passa på och träna lite med Jessi som även gav mig det. Jag mår bättre i hälsenan. Tror jag bara behövde vila efter alla jobbdagar. Efter det ska jag plugga och sedan blir det jobb i 4 timmar. Efter det hem och råplugga! Har legat lite på latsidan så nu får jag lägga på ett kol.

Juste! Presenten till killen som fyllde 20 blev en köttätande växt haha! Fast han blev glad! :D Han sa att han alltid velat ha en sådan så det var ju bra!


Trött

Känns att man var uppe lite för sent igår kväll/natt. Men jag hade enormt kul! Nu idag ska jag försöka plugga lite och sen ska jag in till stan och handla en grej på JC. Kanske åker till huddinge också får se. Det är lite närmare. Sen ska jag hem och fortsätta plugga och sen på kvällen är vi tjejer bjudna på 20 års fest. Så ska dra dit. Vi har nog världens bästa present till killen som fyller 20. Kan berätta senare vad det är!


Fredag

Har varit uppe sen 9. Har käkat frukost, kollat mailen och lite sådant tråkigt. Sen satte jag mig och pluggade vid 10 och har gjort det tills nu. Två timmar i sträck. Jag börjar få in ett flow nu! Jag tror stenhårt på mitt mål för tillfället. Om en halvtimma ska jag ta en paus för att göra Jessi sällskap och ta en promenad. Sen ska jag käka, plugga lite till och sen göra ett försök att träna. Ska kolla om min hälsena är som den ska.

Vad ska ni göra en vinterdag som denna?


Rekord?
Detta måste vara rekord för mig! Tre uppdateringar på en kväll. Kanske för att jag försöker fly från pluggandet? Kan vara en mycket bra anledning! Men nu ska jag faktiskt sova och se vad morgondagen har att erbjuda! Imorgonkväll kommer i alla fall tjejerna hit och då ska vi bada i vår utomhus tunna. Nu när det är vinter och kallt kommer det bli mysigt! Ska även plugga så mycket jag orkar.


Torsdag kväll

Har precis kollat klart på handbollen., och nu är det dags att duscha sen plugga det sista och sedan gå och lägga mig. Var så jädrans trött imorse så tänkte lägga mig tidigt och hoppas på att jag är utvilad imorgon.  Imorgon ska jag plugga ännu mer. Ska vara klar med alla lektioner och all litteratur tills söndag eller måndag så jag bara kan fokusera på de tre inlämningarna och sen testet. Tror ni att jag klarar det?


Typ hej?

Jag känner att en uppdatering i månaden är lagom för mig. Det har hänt ganska mycket på senare tid faktiskt. Jag har varit i sälen och åkt skidor. Träffade på eller ja såg min förra thaiboxningstränare. Lika snygg kropp som förut :P Vi var på samma badhus! Så det är därför jag kunde göra den bedömningen. Sen hade jag ett grymt bra nyår. Kom hem 10 på morgonen och gick upp 2 för att röra mig till jobbet. Jobbade tio dagar i sträck. Det blev totalt 65 timmar. Efter det fick jag typ inflammation i hälsenan, men nu har det gått över.

Fick reda på att jag fick VG i digital fotografi vilket är högsta betyg! Är stolt över mig själv. Åker till thailand i en månad den 27 januari för att gå en bartenderutbildning. Vi kommer förmodligen att starta en blogg eller resedagbok så ni kan följa oss. Där ska vi vara flitiga med att uppdatera. :) Sen har jag kommit in på Göteborgs universitet så ska plugga en fotokurs där nere. Ja det är allt som har hänt.

Nu sitter jag och pluggar digital bildbehandling så jag blir klar med den kursen innan jag drar till thailand. Har 14 dagar på mig och jag har kommit halvvägs så jag borde nog klara det :)