Sol sol sol!
Jobbade hela dagen igår också. Därför hann jag inte blogga något. Idag har jag varit ledig så spenderade tiden i solstolen på baksidan. Kanske får tillbaka lite färg som jag förlorat under de tre dagarna jag jobbat. Men jag jobbar gärna. Har ju inte fått så mycket tider så kommer ta varje chans och jobba lite. Pratade även med min chef så jag kommer att få fler tider. En sak som är lite jobbigt är all dess glassätande från folk. Står vid glasstornet hela tiden ju! En beställde 10 Mcflurry!! Det tar länge tid att göra än att lägga upp en meny. Men jag ska inte säga något! Älskar glass så, men någon måtta får det väl vara? ;D


Måndag och Olivias födelsedag

Vill först och främst säga GRATTIS !! Till Olivia. En underbar vän som jag aldrig skulle kunna klara mig utan. Hon betyder oerhört mycket för mig! Grattis grattis grattis!

Idag har jag lite att stå i. Ska gå till banken och sätta in alla pengar jag fick i studentpresent. Har inte gjort det förens nu då jag ville skriva klart alla tack kort först. Så dem ska jag också skicka iväg. Sen ska jag på fika hos Olivia vid 3-tiden. Efter det blir det hem för att gå på träning. Ska bli skönt att träna lite faktiskt!

Nu ska jag ringa att telefonsamtal sen blir det raka vägen ner till centrum. Tror jag ska gå faktiskt! Röra lite extra på mig nu när det är så fint väder!


En solig söndag i juni
Har legat i solen en liten stund idag för att fortsätta mitt mål att bli brun! Sedan ringde jobbet och behövde mig där. Så om ungefär 40 minuter ska jag ta mig dit. Känns skönt att för en gång skull göra något. Det negativa är att jag missar England-Tyskland. Hoppas på England eftersom Danmark har slagits ut. Nu måste jag dock göra mig i ordning.

Vi hörs ikväll!  


Sådär dan efter midsommar

Midsommar blev lyckad. Åt nog världens godaste middag på mycket mycket länge! Om Jag inte hade något matstopp skulle jag kunnat sitta hela kvällen. Grillat är verkligen det bästa jag vet! Sen åkte jag till Alex och tog det lugnt där, trevligt trevligt! Har inte så mycket mer att säga tyvärr, men återkommer när det dyker upp något skoj.


Midsommar outfitKlänning: Bubbelroom Armband: Fått av mamma


En helt vanlig dag bara att det börjar bli mörkare nu och dagen kallas midsommar.
Idag är det midsommar och det ska firas med jordgubbar hoppas jag! Jag ska först äta lunch och sedan ta en tripp till både trädgårdstorp och flottbro. Sedan blir det att käka middag och efter det röra sig mot Alex palex! Hoppas jag inte kommer iväg allt för sent bara. Ska försöka att äta hyfsat snabbt. Nu luktar det sockerkaka här hemma! Gott!


Peace and love
Här är alla jag vill se! Jag lyssnar inte på alla men endel skulle bara vara kul att ha sett. Dom med svart text är ett MÅSTE!

 


Okej nya tag? Tror ni jag klarar det?

Anledningen till att jag inte uppdaterat är för att de senaste månaderna har det varit full fart konstant. Sista arbetena i skolan skulle in. KOLOSSALT mycket. Sen blev jag sjuk efter att varit på spa. Sen har jag tagit studenten! Mina kompisar har tagit studenten. Jag har jobbat på donken. Sen nu har det äntligen dragit ner lite. Men snart drar jag till Peace and love! Fatta det har redan gått ett helt år sedan jag var där för första gången. Är sjukt sjukt taggad!! Kan skriva ett inlägg om vilka sjukt braiga band som kommer dit! Helt otroligt!