Tisdag

Det blev ingen träning imorse. Jag var alldeles för trött för det. Jag får köra ikväll när jag kommer hem från jobbet. Kommer vara död eftersom att det är tung vecka. Men det är smällar jag får ta. Fikc erbjudandet att jobba imorgon också så jag tog den, 15-21. Så får träna imorgon bitti innan jobbet. Då ska jag fanemig ta mig upp hur trött jag än är. För på torsdag har jag inte tid för då ska jag på kent! Nu ska jag sitta och göra iordning lite bilder som min pappa vill ha.

Vi hörs

Redo för sängen

Fick jobba över som vanligt idag. Fick köra DT1 för första gången! Det var riktigt läskigt i början, men sen började man komma in i det. Har inte kommit så långt att jag kan göra flera beställningar samtidigt, men nästan. Det kommer nog så småningom ju mer jag står där. Fast det är alltid kul att lära sig nya saker. Det gick ganska bra tycker jag! Nu ska jag hoppa i sängen och så ska jag upp och träna imrogon. Eftersom att jag missade dagens träning och sen blir det jobb 15.45-20.


En solig måndag i juli



Idag ska jag lägga mig i solen för att förbättra min solbränna innan jag drar och jobbar. Jobbar 16-20 så det är inte så farligt. Igår jobbade jag 8 timmar så. Det jobbigaste var att jag hade huvudvärk under hela dagen så det var mindre kul, men det fick gå i alla fall. Man uppskattar verkligen de lediga dagarna man har när man jobbar flera dagar i rad. Undra hur jag ska klara mig när jag börjar jobba på riktigt. Det kanske är då man börjar uppskatta helgerna mer. Nu ska jag i alla fall lägga mig i solen och plugga lite. Har nämligen prov på jobbet. Vet inte om det blir idag eller imorgon.


Jobb

Har jobbat hela dagen idag. Så nu är jag så trött i benen att jag håller på att dö. Det värker verkligen. Ni vet när det känns som om någon sitter och drar i benen. Eller det kanske känns mer som växtvärk. Skit samma, jävligt ont gör det i alla fall. Nu ska jag till en kompis och imrogon jobbar jag 11.45-20. Kommer inte kunna gå imorgon kväll. Jippi! Sörjer även mitt P&L band som min chef klippte av :'(

Ha det bra!


Bada bada

Har badat tills nu och solat. Så nu ser jag ut som en brun liten person. Fast har inte riktigt kommit upp i samma bruna färg som killen på P&l, som vi först trodde var mörkhyad. Men ack så fel vi kunde ha. Han hade blivit så brun av solen så han såg ut att vara mörkhyad. Helt jävla stört! Men snart snart är jag där! Eller i alla fall i min fantasi!

Nu ska jag kanske sätta på ungen och värma en pizza! Gott, men har varit lite onyttig den senaste veckan. Jaja jag tränar ju så det spelar inte så stor roll. Kanske smällar man får ta när man är ensam hemma. Har dock varit ganska duktig på att laga egen mat! Så jag kanske är värd denna pizza?

Hade tråkigt efter träningen.


1 eller 2?

Har verkligen inte haft tid för bloggning. Har jobbat väldigt mycket och sent. Sen har jag tagit vara på det fina vädret och badat. Nu ska jag på träning. Har handlat hem jordgubbar, vattenmelon och kakor tills ikväll. Måste passa på när föräldrarna inte är hemma och gotta sig. Sen ska jag försöka ge True blood två eller tre avsnitt till. Får se om det blir bättre. Just nu är jag verkligen tveksam. Tycker bättre om Vampire Diaries

Vad tycker ni?
True Blood eller Vampire Diaries?


Hemma från vattnet

Hej! Kryssningen var väldigt lyckad måste jag säga. Träffade ett par killar som hade en norrländsk dialekt. Charmigt ibland, men inte lika kul när man inte fatta vad de sa. Men kul hade vi. Sen träffade vi mindre trevliga personer som vi försökte bli av med, men lyckades inte så bra. När jag kom hem behövde jobbet mig så jobbade två och en halv timma och sedan åkte jag hem. Min pappa kom även förbi med min student present. Den var slut i lagret när han skulle köpa den. Det var ett stativ och jag är överlycklig. Har suttit i natt och imorse med att kolla alla roliga funktioner. Nu kan jag i princip allt så det är bara ut och fota!

Nu ska jag till Jessi och bada!


Hej då så länge

Nu drar jag på äventyr för en natt! Vi hörs imorgon kväll när jag kommer tillbaka till ett ensamt hus. Mina föräldrar åker iväg imorgon. Detta betyder party i en vecka! Alla är bjudna ;D Nä jag ska ta det lungt faktiskt!
Vi hörs och jag ska simma lungt!


H&M outfit

 Tshirt: H&M
Leggings: H&M
Tubtop: H&M


En dag på stan

Nu har jag kommit hem från staden. Fikade och åt lunch med min farmor och min syster som jag sa. Det var riktigt mysigt faktiskt. Sprang in på H&M och fixade mitt club kort som jag glömde igår så att jag skulle få poäng på det. Slank med ett par spets trosor för 30 kr. Nu ska jag packa för ikväll åker jag på kryssning med en del av tjejgänget. Tror jag nämnde det i inlägget nedan eller hur? :P Vad ska man ha med sig? :O Får lite smått panik.


God morgon




Idag är jag uppe tidigt eftersom att jag ska träffa min syster och extra farmor. Hon fick bli vår farmor då vår riktiga gick bort innan vi var påtänkta. Hon fyller nämligen år så då ska vi ta och fika. Sedan ska jag röra mig hemåt för att packa. Ska åka på kryssning med Jessi och Mickis! Det ska bli super kul.

Vi hörs senare under dagen!


Inhandlat



Båda inköpen är från H&M. Skjortans färg är inte riktigt rättvis tyvärr.
Den är mycket finare i verkligheten.


Blir lite trött på mig själv!

Har kommit hem från syster nu. Det gick helt okej att springa. Jävligt seg i benen bara. Fick med mig en present till Josse som fyller år på lördag också. Skulle bara in och kolla på det, men kom ut med två tröjor till mig själv också. Gaah! Så typiskt mig. Kan ta kort på det sen. Men nu ska jag se på fotbollen.


Dagens outfit



Kent tröjan: Peace and love
Jacka: Zara
Jeans: Cheap monday
Tygväska: Primark
Klocka: Triwa
Band: Peace and love


Tisdag



Vaknade inte för så länge sedan. Var tvungen att sova ut efter det långa arbetspasset. Så nu sitter jag här och ska rensa massa med låtar på min dator. Måste seriöst göra det. Har säkert dubbletter av en hel del. Tror även jag har massa töntiga playahead låtar. Måste ha lite mer plats så min dator inte blir så sjukt seg. Ska radera bilder och gamla filmer också. Sedan klockan 2 hade jag tänkt åka till jobbet och fixa två saker. Glömde det när jag jobbade igår. Fixa en sjukanmälnings lapp eftersom jag var sjuk i söndags. Sen att jag jobbade extra igår så jag får lön för den tiden. Vid fem ska jag befinna mig inne i stan då jag ska springa med min syster.  Vi hörs


Läggdags




Idag har jag faktiskt varit ute och tränat. Sen vid två åkte jag till jobbet för att jobba ett sex timmars pass. 15-21. När klockan slår 21 är det en hel del gäster kvar och det slutar med att jag kommer hem vid halv 12. Tur att mamma var vaken annars skulle jag kommit hem 1 inatt. Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det att kolla klart på Confessions of a Shopaholic. Vi hörs imorgon. God natt!


Peace and love



Kom hem från Peace and love igår. Det har varit en varm men härlig festival. Har träffat massor med nya människor. Dom från Umeå förgyllde dom varma dagarna med vårt badande i ett mindre trevligt vattenhål. Artisterna var fantastiska och bilden ovan är från Kents spelning. Riktigt riktigt bra var den. Såg även en hel del andra som Hoffmaestro, Mando diao, Robyn, Lilly Allen, Marcus krunegård, The hives, Melissa horn, Jay-z och ett antal fler. Denna festival får ett högt betyg!