så orättvist!

Jag trodde att jag var stark. Men jag är allt annat än det. Varför ska allt jag gillar/älskar tas ifrån mig? Det som fick mig på andra tankar har runnit som sand mellan fingrarna ifrån mig. Det spelar ingen roll hur mycket jag anstränger mig, hur bra jag är på en sak. Det kommer alltid försvinna någon gång. Och nu försvinner allt. Det är fan inte rättvist. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag är nog den som har fått förtjäna ett öde värre än döden.

Skjut mig någon.


I told myself I wouldn't miss you. But I remembered what it feels like beside you!

The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over


Lördag/söndag

Igår blev det en lugn hemma kväll. Kollade på OS och melodifestivalen. Gick till pia/pressbyrån och handlade godis gjorde jag också. Idag blir det att plugga svenska. Har prov på tisdag så det kanske är dags? Har även redovisning på naturkunskapen imorgon. Det ska ju bli kul! Inte! Jaja kanske ska börja nu då.


Utgång igår


Den bästa tjejen i världen! Du betyder oerhört mycket för mig!

Hade det hur kul som helst igår! Länge sedan man hade en sådan här rolig kväll!! Det måste vi göra om flera flera gånger. Synd att Alex gick hem så tidigt bara :(

Till jessi: Förlåt, men behövde gå för mig själv. Det är värst på kvällen/natten. Ville bara tänka lite.


Fanfanfan

Fast det var så kort romansvar det nåt jag borde ha förstått.
Såna chanser kommer en gång bara. Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du


Marilyn MansonKolla snubben till vänster om honom - Varför står han där och små ler?  

Han är jävligt obehaglig. Har alltid varit lite rädd för den karln och är ännu mer nu. Fast samtidigt så förstår jag vart han har fått allt ifrån nu när jag håller på och läser hans bok. Helt vrickad må jag säga. Varför jag egentligen började läsa den var för att jag fick se listorna när Henke läste den. Har inte haft tid att läsa den förut så det fick bli nu. Jag förstår verkligen inte vad tjejer ser i honom. Han är knappast vacker, full eller drogpåverkad i stort sätt hela tiden. Lyssnade på en av hans låt och den är inte mycket bättre den. Han och slipknot är min värsta mardröm. Skulle aldrig kunna klara av att träffa dem. Dock såg jag när M. M var med i Söndagsparty med Filip och Fredrik. Då var han någorlunda normal, men i alla fall han är skum. Men samtidigt måste man ge lite cred till honom. För han vet ju verkligen hur man provocerar. Sen om allt han skriver är lögn är en annan sak.

Dock är det en bra bok. Han beskriver verkligen allt i minsta detalj. Vilket är roligt, men man kanske inte vill veta allt allt. Man får i alla fall sig ett gott skratt lite då och då.


LondonHemma från London! Det var helt underbart. Kommer absolut att åka tillbaka! Vi shoppade, tittade på en rock musikal, åkte och tittade på allt man bör titta på t. ex big ben. Kan visa sedan vad jag shoppade. :)
Nu måste jag plugga sen blir det stand up med några kompisar! Ska bli kul!  


London!Åker till London imrogon och kommer hem på söndag!!
Ha det bäst! Kommer sakna er!


Tisdag men känns som torsdag

Kom hem från skolan för drygt en halvtimma sedan. Har världens huvudvärk. Så nu sitter jag och får i mig lite mat innan jag ska iväg till Lida. Ska nämligen få testa och köra lite bil kanske. Kommer ju förmodligen aldrig kunna ta körkort så tänkte passa på nu när ingen ser. Sedan blir det hem och ta det dunder lugnt. Orkar inte plugga även om jag borde. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar.

Hej då!


Har du en famn för mig?

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl.


Jag har försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.

Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min


10.02.07Vinter kallt vinter kallt!


God eftermiddag!

Jag hade tänkt gå upp vid 10. Men tjena att jag gjorde det. Somnade om och gick inte upp förens nu. På senare tid har jag börja sova ännu längre. Känns som om jag är inne i mina tidiga tonårs år igen. Då man bara sov och sov. Det spelar ingen roll hur mycket man sover man är ändå lika trött på kvällen. Jag förstår inte. Det kommer sluta med att jag är en vandrande kudde.

Har träningsvärk från gårdagens springning. Det var riktigt länge sedan jag sprang så långt, men det känns lika skönt efteråt som alltid. Nu ska jag fortsätta i mitt rum.


10-02-07

Kom hem från Tina för ett litet tag sedan. Vi satt bara och snacka som vanligt. Det är skönt att ha sådana kvällar också. Slö kollade lite på melodifestivalen, kollade studentklänningar och annat. Åt glass gjorde vi också. Usch vad jag älskar glass. Jag vet att man inte kan säga usch till sådant, men det skiter jag i! Glass är ärligt talat det bästa som finns. Det går före allt!

Har ni något som ni alltid är sugen på och kan äta när som helst?


10-02-06Ni vet när ni är riktigt ledsna? När inget känns som om det kommer att bli bra. Det är jobbigt att göra något, men man vill göra något för att koppla bort tankarna? Så känner jag just nu. Då är det verkligen tur att jag har ett nytt favorit band som jag kan lyssna på. Det känns som om dom får en på bättre humör. Trots att det är ganska sorliga texter. Fast det värsta med det här bandet är att det påminner mig om allt som jag vill glömma, men jag gillar dom ändå.

Har ni något band/artist som ni brukar lyssna på speciellt mycket när ni mår dåligt?


Lördag

God morgon!

Dagens planer är följande: Springa eller gå en promenad. Det beror på vad min syster och jag känner för. Sedan är det hem och fortsätta rensa i mitt rum. Jag har alldeles för mycket tidningar, papper och annat skit som man ”tror” att man någon gång kommer behöva. Min uppgift är nu att ta bort dessa onödiga saker som tar upp plats. Sedan måste jag göra ett seriöst försök att rensa min garderob. Finns alldeles för mycket kläder som jag inte använder. Dom ska bort! Måste ju få plats med nya!


Jessica Alba


Ny blogg, ny design och nya tag!

Jag har bestämt mig för att starta om hela bloggen.  Har raderat precis allt. Alla bilder, alla kommentarer. Ny design har jag fått också. Så det är helt enkelt en ny design, ny blogg och nya tag.
Ikväll kommer mina närmaste kompisar hit. Vi ska titta på film, kanske spela spel och ha det allmänt trevligt.  Det kommer att bli en toppen kväll med mycket skratt. Det är sådant jag gillar!