En lugn och skön måndag

Igår åkte jag in till stan för att fördriva tiden lite. Så jag gick runt i affärer. Hittade en mysig kofta och underkläder från H&M. Sedan hittade jag äntligen en sådan svart klänning jag alltid velat ha inne på topshop. Billigare än vad jag trodde att den skulle kosta, 269 kr. På H&M skulle den säkert kostat 299. Skulle inte förvåna mig ett dugg. Men det är en svart fodral klänning. Sitter riktigt tajt, men det är så den ska vara. Jag kommer inviga den på lördag när min Jessi ska fira sin 19 års dag! Men måste köpa ett par stumpbyxor! Mina gick ju sönder på min student och efter det har jag inte orkat köpa nya. Det är en tråkig grej att köpa, helt klart!

Sen hade jag träning. Det var faktiskt skoj. Men det var nog för att Lisa var där!! Sen hände det inte så mycket mer den kvällen. Förutom att mitt ex hörde av sig?


En knasig dag!

Igår så jobbade jag från 15-19. Det var hur mycket folk som helst. Men det är alltid så den veckan/helgen folk får barnbidrag/studiebidrag/lön. Dessutom kommer hela fotbollslag in och ska käka, och förväntar sig att det ska gå hur snabbt som helst och att det ska vara kliniskt rent. Fick skäll av tränaren att det såg ut som fan. Men det roligaste är att för det första var vi tvungna att vara alla i kassan för annars skulle han lacka ur för att det gick för långsamt. För det andra var det HANS fotbollslag som skräpade ner. Man får ta det med en klackspark helt enkelt!
Sen efter det åkte jag hem och käkade. Sedan drog jag och Jessi in och träffade en kompis till mig från Holland. Så vi fick snacka en del engelska. Tur det att hon var med känner jag. Men det var kul. Missade dock sista tåget hem vilket var surt eftersom vi sa att vi skulle ta det tåget. Men men en gnislande buss var skönt när man skulle försöka sova!

Det var väl den dagen!

En liten färgklick

När jag var liten så målade jag och ritade en hel del. Så fort jag fick tillfälle målade jag. Önskade mig pennor i alla dess former för att kunna måla. Fick vanliga färgpennor av pappa som man sedan kunde ta vatten så det blev akrylfärger. Sen slutade jag. Vet inte riktigt varför men så blev det. Det var en skön avslappnande grej, som att läsa en bok.

Det jag vill säga är att jag har börjat måla igen och det är riktigt kul!


Sådär en månad senare?

Det var ett riktigt bra tag sedan jag bloggade. Men det har inte hänt mycket i mitt liv sedan sist. Jag har jobbat hela tiden så denna månad fick jag en fet lönecheck. I alla fall för lilla mig. Har dock betalat mobilräkning och en skuld till mamma. Men jag ska unna mig ett par jeans denna månad då ALLA och då menar jag alla jeans har spruckit, kul kul.

Har som sagt jobbat och även åkt på en kryssning till Tallinn. Missade båten tillbaka till Stockholm då vi tog fel på tiden. Fick ta båten till Helsingfors och sedan flyget till Stockholm. Festade hårt och till och med lite för hårt den natten.   Men man lär sig. Aldrig mer så mycket alkohol för min lilla kropp.

En annan sak som dock har hänt är att jag fått ett till jobb på ett företag som säljer kaffe på olika events. Sen kom min lilla Kim från Skåne upp. Han stannade i tre dagar. Hittade på lagom mycket :) Gick ut en gång bara vi två,  gick på fotboll och kollade film. En mycket lyckad helg helt enkelt!

Ja det är det som hänt den senaste månaden (?)