Grön middagHade tjejerna över på middag här hemma hos mig i fredags. Temat var grönt så allt vi åt var i princip grönt. Det var lite roligt tycker jag allt. En lyckad kväll enligt mig. Hoppas ni tyckte det var lika kul som jag! :)


Studentklänning

Det här med studentklänning har varit riktigt jobbigt för mig. Har velat ha klänningar som inte är vita. Visst man behöver inte ha en vit, men jag vill ha det eftersom då matchar det med mössan. Har hittat i alla konstiga nyanser av vit, men nu har jag hittat min student klänning. Det är en eller två saker som ska fixas sen är den perfekt. Den kostade dock 799 kr, men det var den värld. Jag kommer kunna ha den till fler olika tillfällen vilket är bra! Men framförallt ska jag ha den på MIN student!! :D Är så taggad. Snart är det bara en månad kvar. Jag är lite skraj faktiskt, men det kommer nog bli prima!


Haag/Amsterdam


Kolla vad fint det är! :(

Jag gillar inte den där vulkanen på Island för fem öre. Just nu skulle jag ligga i en säng i Haag med mina klasskompisar. Vi skulle ha åkt dit idag, men pågrund av allt som hänt så kanske vi inte kommer iväg överhuvudtaget. Jag som har sett fram emot detta ett ganska bra tag. Det enda positiva som har hänt under denna dag är att jag fick jobba 4 timmar längre, och kunde ta det pass jag bytt bort Vilket innebär mer pengar till sommaren!  Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg!


SängSitter i skolan på lektion och ska möblera mitt rum. Sökte på sängar på google och fann denna ”underbara” säng ;) Fast måste medge att den är ganska rolig :P Skulle ni vilja ha denna säng i ert rum?


Hold on

Don’t know how long I can take to be part of the game that you play.